Binnen 4 dagen 5 nieuwe klanten door snel en makkelijk content te maken.

Waarom zou je deze GRATIS mogelijkheid tot je omzet verhogen NIET GEBRUIKEN? Het moment dat ik overal content ging zien was een ‘game changer’ voor mij !


Hoe fijn zou het zijn als je altijd content inspiratie hebt, Niet meer eindeloos scrollen om inspiratie te vinden. Uren naar een leeg vak staren en weer op een quote uitkomen.
Want waarom zou je deze GRATIS mogelijkheid tot je omzet verhogen NIET GEBRUIKEN ? Het moment dat ik overal content ging zien was een ‘game changer’ voor mij !

En dat gun ik jou ook  🫵🏻

  • Nieuwe klanten aantrekken.
  • Het is ook een perfect middel om je producten te promoten.
  • Een manier om je klanten een update te geven over bijv. openingstijden
  •  Spontane ‘lege plekken’ opvullen.
  •  Bestaande klanten laten kennismaken met nieuwe behandelingen.

Referenties

'' Ik heb het werkboek van Priscilla gebruikt en gebruik het nog steeds. Super gewoon. Goede inzichten gekregen waar ik met mijn salon naar toe wil. Ben er echt blij mee. En het mooie is, je kunt het blijven gebruiken om steeds weer verder te komen met waar je naar toe wil. Een aanrader dus. ''

'' Het geeft duidelijkheid waar ik nu echt naar toe wil. Kleuren zijn nu helder die ik ga gebruiken. Heb ook al een keuze gemaakt voor de kleuren in de salon.

Ben hier super blij mee. "

'' Wat een 'Eye opener' ! Alleen al het gevoel dat er altijd iets klaar staat om online te plaatsen. En ik niet op drukke dagen hier over na moet denken. Ik merk echt dat de opdrachten werken en mij meer klanten opleveren via social media. Dankjewel Priscilla dat je mij het werkboek hebt geadviseerd ! ''

𝙄𝙣 𝟰 𝙨𝙩𝙖𝙥𝙥𝙚𝙣 𝙣𝙖𝙖𝙧 𝙤𝙣𝙡𝙞𝙣𝙚 𝙯𝙞𝙘𝙝𝙩𝙗𝙖𝙖𝙧 𝙢𝙚𝙩 𝙟𝙚 𝙨𝙖𝙡𝙤𝙣. 

Ik heb mijn stappen plan voor jou verwerkt in een werkboek. 

Stap 1 : Je kijkt goed naar je doelgroep, welke klanten wil je aantrekken en welke klanten niet.
Stap 2 : Content is overal, je gaat aan de slag met de formule om overal content te zien.
Stap 3 : Welk beeldmateriaal ga je gebruiken.
Stap 4 : Inplannen 🚀

𝗕𝗢𝗡𝗨𝗦: In het werkboek heb ik de Consistent Content Planner toegevoegd, Dit is geen planning van Ma tot Vrij of per maand. Maar een overzicht voor jezelf welke content je hoevaak gaat gebruiken.

 

Het werkboek kost jou 47,- 

In deze 4 stappen leer ik je mijn methode om altijd content voor je salon te kunnen schrijven. Zelf kwam ik eerst ook niet veel verder dan voor en na foto's, Producten die ik verkoop in mijn kapsalon en dat was het dan. 

 

Klanten willen graag meer zien van jou en je salon. Door de 4 stappen te volgen ga je klant gericht content maken, Spreek je meteen je ideale doelgroep aan en geloof mij... Als je door de 4 stappen heen bent. Ga je overal content in zien