Jouw content assistent

Bekijk hier meer info over de opties.

Huisstijl creeren

Branding content

Alle opties voor een branding shoot : klik hier 

Bedrijfs video

Deze pagina komt er snel aan.

Vraag een offerte aan.

Promotie materiaal

Business Content Creator is gestart vanuit de vraag naar video´s. Maar al snel hebben we hier onderdeel foto's aan toegevoegd om een totaal plaatje te kunnen leveren.  Van een nieuwe profiel foto voor LinkedIn tot een kijkje achter de schermen bij een project. Bij elke opdracht proberen wij mee te denken en naast het maken van professionele beelden ook korte lijnen te houden in de communicatie. Daarnaast is het onze passie om de totale content goed in te zetten op doel gerichte sociale media kanalen. Ook bieden wij de mogelijkheid om content abonnementen aan. 

 

Op het gebied van fotografie bieden wij  verschillende opties aan: 

- Zakelijke portret foto

- Promotie fotografie

- Sfeer impressie

- Foto content 

- Website aanvulling

- Project fotografie

 

Door de ervaring voor de lens is meedenken en op het gemak stellen achter de lens een stuk gemakkelijker. Door middel van een gesprek of  formulier krijgen wij een goed beeld van de vraag die er is voor het maken van foto's of video's.

 

 

Kwaliteit en doelgerichtheid staan bij ons voorop. Daarom betrekken wij de klant ook zoveel mogelijk bij het gehele proces. Door middel van een keuze map van gemaakte foto's of een voorbeeldvariant van de video te sturen,  blijft de opdracht gever betrokken. Het geeft het ons een goed beeld of we het juiste pad bewandelen. Voor meer informatie over een van onze diensten neem dan direct contact met ons op. 

 

Ook op het gebied van Content planning zijn wij gespecialiseerd. U kunt bij ons terecht voor een content planning op maat, als ook voor een advies voor de langere termijn. 

 

Onze passie is om de juiste sfeer neer te zetten.  Creatief bezig te zijn met foto en video, en hiermee een duidelijke boodschap achter te laten. 

 

Op het gebied van video's bieden wij:

- Promotie video's

- Drone video's 

- Informatie video's 

- Achter de schermen video's 

- Instructie video's 

- Story's 

- Rechtenvrije achtergrond muziek

- Voice over opties 

 

Nadat we de informatie over de inhoud samen hebben besproken stellen wij een script met bijpassende offerte op. Na accordering wordt het project gestart. 

 

 

 

Verder helpen wij je graag verder met nieuwe ideeën om meer bereik te genereren voor je bedrijf, je website of je evenement. Dit is bijv. mogelijk via het versterken van je huisstijl en uit te dragen in je projecten en alle mogelijke manieren van digitale communicatie.

 

 

 

Willem Thewissen CMB ( Politieke partij )  

Via een vriend kwam ik in aanraking met Budget Content Creator. Die vriend ben ik dankbaar want al m’n lof uitingen aan het adres van dit jonge bedrijf schieten nog tekort. Professioneel, hartelijk, klantvriendelijk, snel, flexibel, creatief you name it. Het eindresultaat was top en dat geldt ook voor de nazorg en promotie van hun kant. Priscilla en Mark zijn een gouden en complementair duo met een mooie toekomst in het creëren van content op deze wijze! 👍

Denise Cillekens  Lucky Beauty and More. 

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

' Ze hebben prachtige promo filmpjes voor mijn salon gemaakt! Zeer zeker een aanrader om als bedrijf hierin te investeren! '

Ilse Schrijver  Zuyd Hogeschool.

Naast dat Priscilla vanzelfsprekend erg mooie foto's maakt, is haar professionele omgang met de mensen erg goed. De mensen die zij voor ons boek over brede welvaart heeft gefotografeerd gaven aan dat ze zich op hun gemak voelde gesteld, en het gesprek voor, tijdens en na de fotoshoot met Priscilla erg hebben gewaardeerd. Verder viel op dat Priscilla met ons meedacht en hierdoor de foto's, hoewel gemaakt op diverse locaties, een geheel vormen die onze boodschap versterkt. We zijn dan ook erg blij met het resultaat.

 

Met vriendelijke groet,

Ilse Schrijver

Monique Burlet  Bosch Car Service Burlet 

Fijne manier van werken met Priscilla, Er word geluisterd naar je wensen.

Ik zou iedereen aanraden om samen te werken als je voor een normale prijs een mooi beeld wilt van je bedrijf.

 Ga zo door!

 

recente

opdrachtgevers