De andere kant van het verhaal, Of zeg maar gerust van de lens... Vroeger was dit voor mij een 'normale' bezigheid, Maandelijks soms wekelijks voor de lens staan of een modeshow waar de nodige beelden gemaakt worden.

𝙀𝙚𝙣 𝙨𝙪𝙥𝙚𝙧 𝙡𝙚𝙪𝙠𝙚 𝙩𝙞𝙟𝙙!

Nu komen deze ervaringen heel goed van pas, Mensen gerust kunnen stellen als ze voor mijn lens staan, Aanvoelen wanneer er een pep talk nodig is en wanneer iemand ontspant na een 'dom' grapje vanuit mijn kant.

 

Van een familie shoot, tot een video van een speciale gelegenheid. Wij staan klaar om deze onvergetelijke momenten voor altijd vast te leggen. 

Budget Content Creator bied onder anderen de volgende opties: 

- Familie foto shoot / video

- Bruiloft productie Foto + Video opties

- Foto en/of video van een bruiloft / communie / doopsel 

- Huisdieren fotografie 

- in elkaar zetten van een felicitatie / boodschap video. 

- Vriendinnen shoot. 

 

Andere vagen of ideeën ? Neem contact met ons op. 

 

 

Pleun Gubbels

Priscilla wist precies hoe ze ons op ons gemak kon stellen om zo de spontane momenten vast te leggen. Ze is gepassioneerd in haar vak, is open en snel in haar communicatie. Zeer vriendelijk en niks is haar teveel! Zo blij dat wij voor Priscilla hebben gekozen om foto's te maken van onze vriendinnengroep.

𝚆𝚊𝚊𝚛𝚘𝚖 𝚣𝚘𝚞 𝚓𝚎 𝙱𝚞𝚍𝚐𝚎𝚝 𝙲𝚘𝚗𝚝𝚎𝚗𝚝 𝙲𝚛𝚎𝚊𝚝𝚘𝚛 𝚠𝚎𝚕/𝚗𝚒𝚎𝚝 𝚊𝚊𝚗𝚛𝚊𝚍𝚎𝚗?

Ik zou Budget Content Creator zeker aanraden! Ze zijn duidelijk, snel en makkelijk in communicatie. Komen zelf met ideeën maar denken ook zeker mee met de wensen van de klant. Zeer enthousiast in het werk wat ze doen, wat ook een positief effect heeft op de klant! Ik ga zeker vaker gebruik maken van wat Budget Content Creator allemaal te bieden heeft.

'𝙏𝙝𝙚 𝙞𝙣𝙨𝙩𝙧𝙪𝙢𝙚𝙣𝙩 𝙞𝙨 𝙣𝙤𝙩 𝙩𝙝𝙚 𝙘𝙖𝙢𝙚𝙧𝙖 𝙗𝙪𝙩 𝙩𝙝𝙚 𝙥𝙝𝙤𝙩𝙤𝙜𝙧𝙖𝙥𝙝𝙚𝙧'.

Deze quote omschrijft precies hoe wij onze shoot ervaren hebben. Keep going!!